COCA-COLA NADALJUJE SODELOVANJE Z OLIMPIJSKIM KOMITEJEM SLOVENIJE

 

Coca-Cola v Sloveniji je 13. aprila 2017 podpisala štiriletno pogodbo o sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ). Družba The Coca-Cola Company  ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na svetu – že skoraj 90 let. S sklenitvijo sodelovanja se je tudi v Sloveniji, tako kot na globalni ravni, zavezala, da bo podpirala olimpijsko gibanje in olimpijske sanje slovenskih športnikov do leta 2020. Aprila je začela nacionalno pobudo #Vednopodpiraj. Z njo skozi celotno predolimpijsko leto in vse do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018 povezuje Slovenijo in spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo, v času vzponov in padcev.

Podpis pogodbe je potekal v sklopu dogodka, na katerem se je krovna športna organizacija v Sloveniji srečala s hokejisti – kandidati za ZOI Pjongčang 2018. Dogodka se je udeležil tudi Tomaž Razingar, hokejska reprezentančna legenda. Spomnil se je svojega nastopa na hokejskem turnirju v okviru Zimskih olimpijskih iger 2014 v Sočiju, ko mu je kot kapetanu olimpijske hokejske reprezentance pripadla čast zastavonoše

 

Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez Bogdan Gabrovec podpisala štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria

Hokejska legenda, Tomaž Razingar

Druženje s hokejisti – kandidati za zimske olimpijske igre Pjongčang 2018.